Pilihanraya? Biar Betul?

Pilihanraya telah ditentukan? Bila? Adakah Perdana Menteri Malaysia kita telah umumkan? Sepatutnya lama lagi, kenapa diperawalkan? Berita hangit ka ni? Memang hangit pun. Sebabnya, tepat pukul 7 pagi 13 Disember bersamaan hari Isnin, esok la tu, melainkan korang tengok hari ni dan seterusnya, adalah hari pengundian bagi blog baru pilihan 2010. Pengundian berakhir pada 17 Disember 2010 pukul 7 pagi hari Jumaat.

So, apa kesnya? Tiada kes pun, aku cuma nak cakap aku tercalon. Kalau rasanya blog aku ni layak ke peringkat seterusnya, sila undi lah ya. Aku cuma nak tahu feedback orang macam mana, itu sahaja, hehe. Tiada kaitan lain nak raih glamer simpati, hoho. Nak undi macam mana? Senang sahaja. Sebelum itu, sistemnya guna nombor yang diberi. Oleh itu, bila undian tiba, sila tekan nombor ini ——–>

Klik SINI untuk mengundi

Kumpulan 4 Nombor 153

Sekian terima kasih, dan Entri baru kat bawah, sal ni sticky post sampai tamat undian, hehe.

Cap Kaki : Sekali Lagi, Entri Baru Kat Bawah Yek~

Ini juga ceriteranya

  • Kudaku Lari Gagah BeraniKudaku Lari Gagah Berani Weehuu ~ Tajuk di atas tiada kaitan dengan Pendekar Berkuda mahupun nombor ekor lumba kuda yang bernombor 153. Eh? 153? Nombor BPM aku tu. Hari last mengundi lagi ni, macam tidak lepas jak blog aku...
  • Bukan Girlfriend, Tapi Isteri (EGBB)Bukan Girlfriend, Tapi Isteri (EGBB) Saja jak nak post balik, boleh? haha. Bukanlah, ni nak join contest dari Hiro. Sebelum wa teruskan, jom join EGBB kat http://akaltunjang.blogspot.com, hadiahnnya mencecah Rm 50, fuyoo. Apapapun, jo...
  • Perhatian! Ini Blog Tahun 2010!Perhatian! Ini Blog Tahun 2010! Dimulakan dengan Bismillah, disudahi dengan Alhamdulillah. Eh? Apa kes? Nak cerita sikit sejarah ringkas blog ini, biarpun ada yang tak nak tahu. Segalaceritera.com telah ditubuhkan seawal bulan Ju...
  • Saya Blogger SabahSaya Blogger Sabah Weehuu ~ Ini update sempena join kategori sahabat blogger mengikut negeri di Blog Pilihan Malaysia. Kalau mahu join, klik sahaja BPM 2010. Nasib baik aku sempat nak join, sebabnya ada jadual setiap...
  • Anna Birthday GAAnna Birthday GA Weehuu ~ Setelah mengikuti contest 1st, kali ini edisi terjah bagi contest "Anna Birthday GA", dan contest ini ditag oleh? well, opkoz pen"tag" tegar, Yuk, hehe. Trimas ya Yuk :) , dan kali ini, ha...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Profil


Seorang penjawat awam muslim yang menjadikan dunia bloging medium berkomunikasi di dunia maya. Berasal dari negeri di bawah bayu, Sabah dan merupakan blogger separuh masa.

Comments

  1. salam aretikz,

    ok, nanti datang undi…:)
    teratai recently posted..First Giveaway Kelip-kelipKehidupan – Mari Mengira Bintang!

  2. ada istilah pngundi hantu xkt sini?? ha3~ ^_^
    keen~ recently posted..- gembira dalam malu -

  3. alamak…aku tak daftar lagi sebagai pengundi…hehe
    khairy recently posted..Lelaki Dan Payung

  4. God luck dear.
    Support momoy jugak yer
    Vote No. 382 — pilihan 10
    Undian No. 382 dibuka sekarang!!
    Princess MOMOY recently posted..Tempoh Untuk Mengundi No 382 !!

  5. xcukup umo lagi nak mengundi…hak3…
    btw gud luck yer!~ ^^
    khaiyisahusna recently posted..bila kesibukan mula menjengah

  6. semoga menang :)

  7. aku tak mendaftar lagi leh undi ke huahuahuahuahua
    noa recently posted..Kisah Semalam

  8. salam. maaf saya ade comment di entry cik yang berjudul ‘ada apa dgn gadis ini’.diharap mendapat reply dr pihak cik. terima kasih :)

  9. cik tom dah vote semlm lg atik..hehe..good luck ye…cik tom mmg dh xde chances..mls dh nak raih undi…hehe…
    cik tom recently posted..SUARAPEOPLEDOTCOM SANGAT GEMPAK

  10. ini baru la suatu fenomena bro :)

    kejap lagi mau jawab soalan matematik di bawah ni.. adadah
    Sasa Al-Sharif recently posted..Berdiri Di Mata Dunia

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: