Kudaku Lari Gagah Berani

Weehuu ~ Tajuk di atas tiada kaitan dengan Pendekar Berkuda mahupun nombor ekor lumba kuda yang bernombor 153. Eh? 153? Nombor BPM aku tu. Hari last mengundi lagi ni, macam tidak lepas jak blog aku untuk ke peringkat seterusnya. Tidak apa, rezeki di tangan tuhan kan, hehe. Lari topik sudah, haha.

Setelah lama dipendam tag dari Keen dan Kak Izryn, akhirnya diriku melakukan juga entri ini, yakni blog larian. Pihak penganjur mahu bannernya ada pada entri, dan mesti ada link ke bloglarian, oleh itu, aku isytiharkan banner tersebut berada dibawah tulisan ini selepas bunyi tada~ Tada~

Lepas tu mahu slogan lagi. Tidak lebih dari 30 patah perkataan. Ini yang aku malas ni tidak lebih, cubalah tidak kurang, aku ni rajin menulis sikit, eh? haha. Jangan marah pihak penganjur, hehe. Apapapun —> Saya suka berblogwalking kerana kalau blogngensot lambat sikit nak jalan. Selain itu dapat merapatkan tali silaturahim terutama para gadis-gadis sekalian, dan paling penting, perkongsian! Perkongsian ilmu, bukan bermadu!

Selesai bab slogan, sekarang insan yang bakal kena tag. Siap sedia, tag tiga orang atau lebih, siapakah mangsa seterusnya? Oleh itu, 1 kali jak aku tulis, dalam 5 kali aku berfikir, 3 orang yang aku tag adalah —-> Nui, Noa, Nia. Cantik jak nama yang kena tag tu kan? haha.

Ok, selesai tugas beta, mahu selesaikan lagi satu hutang yang patut di selesaikan. Semoga pihak di tag gembira anda kena tag, haha. Apapapun, nak daftar dulu entri ni kat sini. Adios!

Cap Kaki : Macam pelik jak numba sebelum peserta tag tu, ada 1, ada 5, ada 3, macam numba undi BPM aku jak? Hmmm..

Ini juga ceriteranya

  • Bintang Di LangitBintang Di Langit Marathon buat entri aku hari ini, semua nak selesaikan apa yang patut. Lepas tu boleh promot numba 153 dengan tenang. Eh? haha. Apa kaitan bintang lagi entri aku kali ini? Macam-macam […]
  • Warming Up For CoolWarming Up For Cool Skemanoti : Brader ni cool sebab, blog dia ada banyak cerita. Dan antara entri terbaru dia, dia letak gambar Khairi Jamaluddin. Apa kes?? Main politik kah apa? Gua saspek dia ni belum […]
  • Segmen Entry TerbaikSegmen Entry Terbaik Malam yang penuh keheningan, diriku ingin sapot satu segmen dari Belalang, yakni segmen entri terbaik. Maksudnya? Menerangkan entri mana yang terbaik yang ditulis oleh tuan blog. Kalau […]
  • Saya Nak Join Segmen Review dari Cik TomSaya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom Pergh ~ Rebiu dari Bro Sop lum lagi sampai, kali ni nak minta review dari blog teman beta, Cik Tom. Saja jak nak join, mahu juga tengok pendapat orang lain kan, hehe. Tapi terhad gila, […]
  • Sayalah Blogger ItuSayalah Blogger Itu Pergh ~ Semacam jak segmen kali ini. Segmen dari bro Ben Ashaari. Dia nak cari 100 blogger. Kalau semalam 50 blogger, sekarang up sampai seratus. Matilah katak kalau menggodek 100 blog […]

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Rahsia Emas Terbongkar

Profil


Seorang penjawat awam muslim yang menjadikan dunia bloging medium berkomunikasi di dunia maya. Berasal dari negeri di bawah bayu, Sabah dan merupakan blogger separuh masa.

Comments

  1. tak sempat nak berlari2 kat kampung ni, banyak keje nak dibuat..

    selamat berlari ye

  2. BEST KE MENDE NI WEH?
    NEON recently posted..Zizan Raja Lawak Balas Email Aku

  3. ha3~ ni dh gila ngan no 153.. adess.. =.=”
    btw, nnti bgtau aretikz kt bangunan no brapa ea?? keen kt bngunan no 77~ ^_^
    keen~ recently posted..- izinkan saya menangis! -

  4. hohoho…nia sibuk sikit….nt nia buat..im promise..!! hee

  5. cik tom pun dah join jugak group 32…hehe

    jom bw ngan bloglarian…eh nak join xreview blog dgn cik tom..jom la join..terhad 30 blog je..hehe
    cik tom recently posted..Segmen Review Blog Bersama Cik Tom

  6. uishh kirim salam sama nui noa nia tu aa.. haha..
    thanx 4 da tag yaw..:D
    nui recently posted..Rest in Peace

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: