Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom

Pergh ~ Rebiu dari Bro Sop lum lagi sampai, kali ni nak minta review dari blog teman beta, Cik Tom. Saja jak nak join, mahu juga tengok pendapat orang lain kan, hehe. Tapi terhad gila, ni pun kelam kabut menulis waktu pagi, harap masih sempat. Sal menunggu entri sal review tu kan, bila lah muncul, last-last yang muncul hanya mimpi, haha.

Pagi ni bangun, baru nampak dah keluar entri tu, dengan penuh usaha gigih, harap tidak terelwat menghantar penyertaan. Wahai Cik Tom, janganlah ditolak penyertaan diriku, haha. Entri Cik Tom semua best dan bermanfaat, tapi yang sentiasa i nangga tek, eh? Tercakap pelat Sarawak pula,  haha. Yang selalu dilihat, entri PERSOALAN YANG SENTIASA BERMAIN DI FIKIRANKU. Sebab tu hafal sudah, dan terus mengingatkan kewujudan benda tu dengan Cik Tom, hehe.

Apapapun, sama-sama kita memeriahkan dunia blog ini. Yezza, laungan standard dari beta. Ok, nak pergi kerja dulu, daaa~

Cap Kaki : Memulakan hari tanpa numba 153 yang dah tersingkir, haha.

Ini juga ceriteranya

  • Blog Review 2011 by Nurulchumel Pada suatu hari, semasa aku jalan-jalan di ladang tomato, aku ternampak sesuatu yang comel di situ. Maka dengan itu, aku pun berenang-renang di tempat yang comel tersebut. Oh tidak, […]
  • Sayalah Blogger ItuSayalah Blogger Itu Pergh ~ Semacam jak segmen kali ini. Segmen dari bro Ben Ashaari. Dia nak cari 100 blogger. Kalau semalam 50 blogger, sekarang up sampai seratus. Matilah katak kalau menggodek 100 blog […]
  • Kudaku Lari Gagah BeraniKudaku Lari Gagah Berani Weehuu ~ Tajuk di atas tiada kaitan dengan Pendekar Berkuda mahupun nombor ekor lumba kuda yang bernombor 153. Eh? 153? Nombor BPM aku tu. Hari last mengundi lagi ni, macam tidak lepas jak […]
  • 500 Blog!500 Blog! 3 kali update entri? Ini bukan marathon blogngensot, marathon entri, haha. Ini secara ringkas sahaja, nak join segmen Ben Ashaari. Dia nak kumpul 500 blog untuk treasure hunter. Macam […]
  • Bintang Di Langit Marathon buat entri aku hari ini, semua nak selesaikan apa yang patut. Lepas tu boleh promot numba 153 dengan tenang. Eh? haha. Apa kaitan bintang lagi entri aku kali ini? Macam-macam […]

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Profil


Seorang penjawat awam muslim yang menjadikan dunia bloging medium berkomunikasi di dunia maya. Berasal dari negeri di bawah bayu, Sabah dan merupakan blogger separuh masa.

Comments

  1. WAHH COOOL !
    NEON recently posted..Zizan Raja Lawak Balas Email Aku

  2. ko join ko join
    pastu nanti kalau ko menag ko buat review pasal blog aku pulak tau
    kita kan kaawan =)
    noa recently posted..Who Will Win

  3. waaa solan math dh takde

    aku suka aku suka =D (bukti yg aku suka)
    noa recently posted..Who Will Win

  4. kelam kabut aa nak join kontest.. haha.. tag kamu ye.. tengok kat shoutbox taw
    mira_nas recently posted..Kontest Blog Terkemas

  5. atik kan kesayangan cik tom…
    sure la dia akan review…

    wakakaka….
    belalang recently posted..Basah Sangat Dah Nih Sapu Tanganku

  6. terus blogging sampai lebam

  7. xsempat nak join
    nampak macam dah penuh

    P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

  8. sure keen xbleh join sbb baru ptg ni tau sal tuh.. ha3~ ^_^
    keen~ recently posted..– izinkan saya menangis! –

  9. salam ziarah.. semoga sihat sejahtera.

  10. hehehe…mmg diterima pun penyertaan atik no 19..hehe…

    aik bllg ni…bkn atik je cik tom syg..bllg pun cik tom syg..huhu…

    segmen review ni start tahun depan la bulan 1..hehe..tungguuuu…
    cik tom recently posted..Kenapa takde orang yang jenguk blog saya

Trackbacks

  1. […] Emiey 12) Bulan 13) nur intan hazirah 14) Kak Nur 15) Afiefah safiena 16) Shaza 17) Aleasara 18) Aretikz 19) Syira Sepatu Hijau 20) Asada 21) Yana Izzati 22) mush 23) cute mummy fara 24) Ila Sahar 25) Cik […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: