Hadiah Buat Putera Dan Puteri

present blue

Jarang-jarang buat update masa petang-petang ni. Tetiba muncul entri sal hadiah. Adakah blog ini ingin membuat GA? Yezza, nak buat GA, tapi nanti-nanti dulu, ahakz. Entri ini timbul tatkala diri ini sedang melihat Facebook Ustaz aku dulu kat sekolah. Dia bagi hadiah tau, hadiah yang paling bermakna sekali. Hadiah tu dia tulis kat status Facebooknya […]

Baca

Jenis Manusia Yang Didoakan Malaikat

Jenis Manusia Yang Didoakan Malaikat

Yezza ~ Pagi-pagi sudah buat double peppermint post. Yang ni memang terniat nak post pas Subuh, ala-ala tazkirah Subuh la kan, biarpun aku ni bukan pandai tazkirah, har3x~ Yang penting, ada juga perkongsian melalui rakan facebookers saya. Wokey, benda baik jangan diberi lama orang cakap, sama-sama lah kita bermuhasabah diri untuk menjadi golongan manusia yang […]

Baca